söndag 21 oktober 2007

Jobb annons!

Helt överlycklig! Tror faktiskt jag vet vad jag blir när jag blir stor nu på ett ungefär iaf! Hittade nämlige en jobb annons idag på platsbanken som dessutom är i Skellefteå. Länken till den finns här! Men kopierar annonsen också för den finns väl knappast kvar på den adressen så länge

IT-strateg Ref nr 018; Skellefteå kommun; Skellefteå; 071012

1 plats.vid kommunledningskontoret, IT-avdelningen


Vill du vara med i arbetet med att förbättra servicen till medborgarna i Skellefteå kommun? Vi ska de närmaste åren kunna erbjuda de flesta av våra tjänster elektroniskt till kunder/medborgare. Visionen är att medborgarna ska ha möjlighet att sköta sina kontakter oberoende av tid och plats. Ett annat syfte är att effektivisera den kommunala verksamheten och erbjuda kommunens kundtjänst ett förstklassigt IT-stöd. Därför behövs du i vårt arbete med att leva upp till visionen.

Vi är idag 30 personer på avdelningen. Vår huvuduppgift, förutom att utveckla verksamheten med IT-stöd, är att ge förvaltningarna dagligt IT-stöd. Det innebär bland annat drift och underhåll av 5 000 datorer, 300 verksamhetssystem och utveckling av kommunens gemensamma IT-infrastruktur.

Arbetsuppgifter: I huvudsak att, i nära samarbete med förvaltningarna, utveckla verksamheten med hjälp av informationstekniken. En stor del av utvecklingsarbetet syftar till att kunna erbjuda kunderna/medborgarna fler elektroniska tjänster. Du ska också medverka till att uppfylla de mål och genomföra de aktiviteter som fastsällts i e-strategin. Du kommer också att leda och delta i olika projekt.

Kvalifikationer: Akademisk examen med inriktning mot informatik och erfarenhet från liknande uppdrag. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera, både i tal och skrift och engelskan är inget problem. Du ska ha förståelse för teknikens möjligheter och helst god verksamhetskännedom. Du är en person med drivkraft samtidigt som du ska ha uthållighet och vara en bra analytiker. Vana från projektledning är en merit.

Upplysningar: IT-chef Torbjörn Boman 0910-73 51 71, SKTF: Carina Enqvist 0910-73 51 32

Ansökan ska vara hos oss senast 2007-10-25.

till.Välkommen med ansökan ifylld med referensnummer och meritförteckning till Skellefteå kommun, Kommunledningskontoret, Personalavdelningen, 931 85 Skellefteå.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan
Ange referens: 018
Vi tar emot ansökan via epost: jobbansokan@skelleftea.se
Arbetsgivare
Skellefteå kommun
93185 SKELLEFTEÅ




Tack å hej! Nu blir de TV med ett leende på läpparna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt! Det där jobbet kändes ju dessutom jättespännande. Ska du prova söka?? *peppa*