tisdag 15 januari 2008

Vad gör man i Umeå en lördag?!

Tiden går fort och nu har vi avverkat halva Januari snart! Julen skulle visst va bortstädad i lördag då de var knut, men tiden har inte funnits så de får bli till helgen istället.

Veckorna har varit fullspäckade senaste tiden och dessutom har jag blivit förkyld å de vägrar ge sig, men bara å kämpa på finns inte tid till återhämtning utan bara en massa stress för å hinna bli klar med allt från föreläsningar, till grupparbetet till individuella uppgifter. Men nu återstår bara individuella uppgifterna så de känns skönt. Jag ligger väl rätt bra till i tiden men jag ska ju ha inne dom innan fredag också eftersom Anders päron kommer hit på lördag.

En fråga jag har till er, vad hittar man på en Lördag i Umeå? Vi brukar ju passa på att fara ut på affärer som vi inte kommer till i vanliga fall när dom är på besök, men de var inte så länge sen dom var hit och vi får inte köpa så mycke grejjer nu, vi måste spara till flytt! Har ni nå tips på någon aktivitet eller nått mysigt café som inte är fullproppat en lördag.?!?!

Förövrigt så har vi tagit steget nu och anmält oss på en lägenhet i Skellefteå på Uppfinnarvägen, dock väldigt ocentralt men de är ett fint område och relativt nybyggt och dessutom får man ungdomsrabatt tills vi är 25 så de är super. Lägenheten är på 82kvm dessutom så de vore underbart om vi kunde få den. Men Skebo har ju lite annat system på uthyrning så man får inte veta vars i kön man står om man är bland de 5 första. Men positivt är ju att vi är bland de 1-5 första så förhoppningen finns där! I så fall blir får vi tillgång till den 1 Maj de vore perfekt om vi kunde bli av med våran till 15 Maj i så fall och sen får vi kanske snålbo hos våra vänner när vi behöver det här i Umeå.

Aja nu ska jag lägga mej framför TV:n och slöa ett tag och njuta av ensamheten för en gångs skull, Anders är å spelar pingis och GH hos Mats, skönt med egen tid!

Inga kommentarer: