tisdag 29 januari 2008

Händelserika dagar

De kan man lungt säga.. eller kanske inte ändå..

I fredags åkte vi iväg till Skellefteå å de blev middag å mys med Anders föräldrar. Sen lördagen var vi iväg en sväng på stan på dagen å på kvällen var vi utkörda från Furtenback, så de blev middag för oss på Kriti. Gott men trångt! Söndag fick vi äntligen träffa på småisarna å mysa lite, de blev även kalas för svärfar Åke som fyllt år. Surströmming och äppelpaj till efterätt mumma!

Måndagen var spännande, vi va iväg å kika på lägenheten på Uppfinnarvägen, den var väl inte jätte fräsch just nu, men tydligen skulle dom tapetsera om i flera av rummen och sen byta matta så den har ju potential att bli något bra men den var helt klart för dyr för oss jämfört med de läge som den har. Men idag har jag fått erbjudande om en lägenhet på Stationsgatan 5, 2:a 60m2, 5800.. Är de värt de?! Ska ringa imorgon bitti få se vad som ingår å allt sånt få se vad de blir.. Men jag vill ju faktiskt ha en trea egentligen!! Men men… Få se hur den är.

Nu ska jag fortsätta mitt CV skrivande funderar på att söka ett jobb som ligger ute nu faktiskt som arbetsmarknadskonsulent. Men får se hur de blir, tjänsten skulle tillsättas omgående så de känns ju lite tajt.

Inga kommentarer: