söndag 14 juni 2009

Husfest!

Har haft en riktigt bra helg!

Dans i fredags, logdans är ju bara för mysigt. De kunde ju dock ha fått varit lite mindre mygg..... Men summa kardemumma så kommer de bli fler logdanser i sommar!!


Sen gårdagens stora happening, HUSFEST! De blev riktigt lyckat, tycker jag iaf, hihi. Synd bara att inte alla lägenheter kunde va med men i 4/7 lägenheter var de party iaf. Men de var mycke skumt folk som var i huset också, hade väl inte full koll men de gick bra. Lite kladdigt här å där bara, två glas med rödaktiga drycker spilldes ut på golvet i vardagsrummet bland annat men soffan klarade sig så de är Luuuungt =) Lite dans hans även med, men ickedansfolket tittade lite skumt på oss men vad gör de, dom är bara avundsjuka för att vi får närhet =P

Blev för ovanilgheternas skull ingen utgång igår och de var väldigt skönt faktiskt, blev istället kvällsfika hos mig riktigt mysigt. Te å Mackor å en massa surrr.


Söndagen har tillbringats i soffan, har inte gjort många knyck alls, å när de är regningt ute behöver man ju inte ens ha dåligt samvete de är bara för bra =)

Nu blir de sängen! Jobb imorgon!

1 kommentar:

Therese sa...

Det är verkligen full fart hos dig...så skoj. Åh logdans hur mysigt låter inte det då!? Fast myggen kan man ju portförbjuda tycker jag =). Ha en bra vecka. Kram