måndag 7 april 2008

Fjällen!

Var väldigt trevligt!! men skit väder....

Åkte i onsdagskväll, inte peppen för 5 timmar bil... men men de gick bra! Väl framme i Jäckvik möttes vi av anders syskon med respektive och barnen. Vi var inställda på tidiga kvällar och tidiga morgnar men ändå så är man inte annat än slut när man kommer hem efter "semestern" .. Borta bra men hemma bäst!!!

Ellen höll igång natten mellan onsdag och torsdag, och jag som inte gillar att sova med öronproppar hade inte mycket till val om jag inte ville vakna typ varje timme. Vakna iaf vid 7 å alla var uppe, så var bara å pallra sig upp. Möttes av två glada småisar som var på bushumör! Vädret var väl okej, ingen sol dock, men de blåste då iaf inte så de blev pimla å fika. Kvällen blev de spel och godis!! Resan som egentligen skulle gå i hälsotecken slutade inte som den var planerad, med flera kg godis, kakor, chips, ostkrokar och bullar så har man gjort allt annat än å varit nyttig!!

Torsdag till fredag blev de även lite halvdålig sömn, då Isak höll igång, stackars Lennart fick ta med sig Isak ut på morgonpromenad vid fem snåret för å få han tyst så han var inte poppis ;) Dessutom snöa de lite smått så vi åt lunch å åkte madrass vid stugan istället och sen hann vi med en prommis också. Mycket skönt! Dagen avslutades med bastu, grillat å vin! mumma!

Lördagen tillbringades i backen och de hade kommit 2dm kall nysnö på morgonen så hade de bara slutat snöa hade förhållandena i backen varit underbara. Men icket, under dagen kom de ytterligare 1 ½ dm snö, så förhållandena var allt annat än bra.. Men vi åkte iaf, inte så många åk dock, men fy å farao så jobbigt de var, nysnön riktigt sög musten ur benen och de var riktigt jobbigt å trycka från i varje sväng. Men de är ju riktigt skojj å åka, har ju inte blivit någon resa till någon backe tidigare i år så de är lite trisst.

Nu är jag iaf tillbaka i Umeå, borde sätta mej å läsa lite litteratur men de känns bara hur tråkigt som helst, så jag försöker undvika de in i de sista men snart börjar de inte finnas någon återvändo. Nu blir de iaf frukost efter en riktigt skön natt i sin egen säng och utan några ljud på nätterna!

1 kommentar:

Camilla sa...

Man måste ju älska dom små liven, snart har du egna vännen ;) Bara att vänja sig.. hehe